TOKAT / MERKEZ - Plevne Anadolu Lisesi

Plevne Anadolu Lisesi

Gülbahar Hatun Mah. Plevne Cad. No 3 Merkez/TOKAT
Vizyon
Sürekli gelişen ve değişen ülke ve dünya gerçekleri doğrultusunda; tüm öğrencilerimizi, akademik, sosyal, kültürel, ahlakî yönden, ulusal ve uluslar arası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştiren ve bölgemizde, ülkemizde ve dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Yaşadığı çağın farklılıklarını idrak eden, donanımlı, ilkeli, özgüven sahibi, milli bilinci olan ve bu bilinci evrensel değerlerle kaynaştıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin varoluş felsefesine sahip, Atatürk Gençliğinin özelliklerini benimsemiş bir gençlik yetiştirmek için varız. Öğrencilerimize ve çevremize sağlıklı ve güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermek için çalışmayı amaç edindik. Yeni neslin bizlerin eseri olacağı bilinci ve sorumluluğu ile bilimi, güzel ahlakı, dürüstlüğü, çalışkanlığı kendimize rehber edinmekte olan bir kurumuz.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07.30-12:40