TOKAT / MERKEZ - Plevne Anadolu Lisesi

Mrt

Kariyer Sohbetleri projemiz kapsamında GOP Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Alpaslan DEMİR öğrencilerimizle buluştu. Lise-Üniversite yolculuğunu ve mesleğini anlattı. Öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevapladı. Bu güzel sohbet için ve bizlere zaman ayırdığı için kendisine Tokat Plevne Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür ederiz.

Gençlik “umut” demektir.

Plevne Anadolu Lisesi olarak  Eğitim-Bir-Sen ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklığında yürütülen "Bir Bilenle Bilge Nesil" projesi kapsamında  projeye dahil danışman öğretmenler ve öğrencilerimizle Okul Müdüremiz Ülkü Taşar' ın katılımıyla" Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi "proje sonu değerlendirme toplantısı yapıldı .Plevne Anadolu Lisesi ailesi olarak bu güzel projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

@tokatmem @HuseyinKir64  @EbsTokat @sabanceylan60 @Aliyalçın

Şbt

Plevne Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde öğrencilerimiz Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof Dr. Alpaslan DEMİR ile buluşuyor

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem ortak sınav programı yayınlanmıştır.

Şbt

Plevne Anadolu Lisesi Çedes grubu olarak Anadolu'nun ilk medresesi olarak bilinen 1151 yılında yapılan Yağıbasan medresesini ziyaret ettik. Ecdadın bıraktığı mirası müşahede etmek için "yerinde öğrenim" planımızı oluşturduk. Ardından Tokat şehir müzesini gezerek şehrimizin kültürü ve zenginliğinin farkındalığını oluşturduk.

Şbt

Tokat Plevne Anadolu Lisesi olarak bakanlığımızın sosyal sorumluluk programı okulumuzda öğretmenlerimizin özverisi ve öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile uygulanmaktadır.

Şbt

Tokat Plevne Anadolu Lisesi olarak Kariyer Günleri kapsamında alanında başarılı kişi ve liderleri öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.Bugün okulumuzda Tokat Belediye Başkanımız Sayın Av.Eyüp Eroğlu'nu ağırladık.Öğrencilerimizle mesleği, kariyeri, eğitim ve gençlik projeleri hakkında bilgi veren onların görüş ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanımızla çok keyifli ve samimi bir söyleşi gerçekleştirdik. Söyleşimize katıldığı ve değerli paylaşımları için Belediye Başkanımız Sayın Av.Eyüp Eroğlu'na Plevne Anadolu Lisesi ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Tokat Plevne Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin akademik becerilerinin yanında sosyal ,duygusal becerilerinin de gelişmesine imkân tanımak istiyoruz. 2023- 2024 eğitim öğretim yılı 2. döneminde okulumuzda uygulanacak sosyal sorumluluk projeleri uygulama planımız son şekliyle yayımlanmıştır. Etkinliklere katılmak isteyen velilerimize önemle duyurulur.

Şbt

Plevne Anadolu Lisesi Çedes grubu olarak yesilay bünyesinde bağımlılıkla mücadele kapsamında YEDAM atölye sergisini ziyaret ettik. Çocuklarımızda farkındalık oluşmasını sağladık.

Şbt

Plevne Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde öğrencilerimiz Tokat Belediye Başkanı Sayın Eyüp EROĞLU ile buluşuyor

Şbt

Tokat Plevne Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin akademik becerilerinin yanında sosyal ,duygusal becerilerinin de gelişmesine imkân tanımak istiyoruz.   Öğrencilerimizin iletişim, empati, sabır, müzakere, bir arada bulunma, yardımlaşma gibi kavramları yerinde deneyimlemeleri böylece bütüncül bir eğitim süreci yaşamalarını amaçlayarak,Okul müdüremiz Ülkü Taşar’ın başkanlığında kulüp öğretmenlerimizle sosyal sorumluluk programı tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla Bakanlığımız bünyesindeki tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızda olduğu gibi okulumuzda da 1 dakikalık saygı duruşu programı düzenlendi.

Ayrıca deprem tahliye tatbikatı yapıldı. Plevne Anadolu Lisesi ailesi olarak depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdüremiz Ülkü TAŞAR başkanlığında 05/02/2024 tarihinde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla yapıldı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı  öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı uğurlu olsun.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemini öğrencilerimize karnelerini vererek tamamladık. Milli Eğitim Bakanlığımızca bu yıl ilk kez öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için  Dönem Sonu Faaliyet Haftasını öğrencilerimizle “kitap okuma, Dart yarışması, satranç , mangala turnuvası, sudoku , sihirli piramit ve zeka oyunları” etkinlikleri gerçekleştirdik.okulumuzda  bu hafta dolu dolu geçti. 🪗️Bütün öğrencilerimize Plevne Anadolu Lisesi ailesi olarak iyi tatiller dileriz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca bu yıl ilk kez öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için planlanan Dönem Sonu Faaliyet Haftası nın ikinci  gününde  öğrencilerimizle "Unutulmaz şarkılara dönüşen şiirler" şiir dinletisi  gerçekleştirdik. Şiir dinletimize katılarak bizleri onurlandıran Tokat İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Kır'a  Plevne Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz